luni, 10 noiembrie 2008

Dar oare ce s-a intamplat?

Bine ca n-am mai scris nimic aici, noroc ca nu citeste nimeni :) Stiu ca nu a fost nimanui dor de mine, pentru ca nimeni nu stie de fapt despre ce e vorba.
Nici eu nu stiu la o adica de ce scriu acum aici. Aveam ceva de facut dar nu am absolut nici un chef sa ma apuc de asta acum ... mai bine aberez pe net. La urma urmei, cred ca de asta e cel mai bun netul. Un suport genial de mare si tolerant pentru aberatii.
Ce sa va zic ... fara energie nu poti creea nimic. Eu nu am nici un strop de energie, sunt de-a dreptul terci ! De fapt situatia este cam ceva de genul : Nu pot face nimic pentru ca nu am chef de nimic, nu am chef de nimic pentru ca nu am energie absolut deloc, nu am energie pentru ca nu am chef de nimic. Ei, cum ies eu din bucla asta cretina?
OMG, si e abia luni, nu am vlaga in mine nici macar sa ma ridic de pe scaun, la ce-s bun eu azi? ... saptamana asta ...
La ce pot spera? Poate la o minune, sa-mi treaca epuizarea asta si sa primesc o bomba de energie din ceva. Ce s-o mai lungesc? E aiurea ... daca trec de ziua de astazi ... bineinteles ca urmeaza maine !

2 comentarii:

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Bancuri spunea...

Buna ziua
Imi cer scuze ca va deranjez insa va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri. (daca sunteti de acord la mine titlul este Bancuri iar linkul http://bancuri.iasi365.com)
Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra( adresa mea de mail este corcosan@yahoo.com).
O zi buna va doresc